BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Angelica Sirețchi

in Echipa ICF

e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

tel.: 0745-234872

Angelica Sirețchi este psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapia sistemică de cuplu și familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Ea este cofondatoare a Institutului pentru Cuplu și Familie. Are peste 15 ani de experiență in lucrul cu copiii și familiile și din 2007 activează în domeniul dezvoltării personale, ocupându-se în programul de formare complementară de aria dezvoltării personale a viitorilor consilieri și psihoterapeuți.

A susținut în multe orașe ale țării timp de 4 ani cursul de formare continuă acreditat de Colegiul Psihologilor Copilul și pierderea în care a prezentat impactul decesului unui părinte și al divorțului asupra copiilor, efectele la nivel personal și familial al acestor pierderi și intervenția individuală și sistemică pentru copil și familie.

În 2015 susține un alt curs de formare continuă pentru psihologi, psihoterapeuți, consilieri, Relația terapeutică- un fundament provocator al succesului terapiei, creditat de Colegiul Psihologilor din România cu 15 credite.

A prezentat la Conferința internațională a consilierilor școlari din Constanța workshopurile Sistemul familiei- pârghia din spatele elevului(2012) și Orice intervenție are un început(2013).

Abordările preferate de ea sunt terapia transgenerațională a lui Murray Bowen, perspectiva experiențial- umanistă a Virginie Satir. Ariile de interes pentru ea sunt diferențierea sinelui, folosirea sinelui terapeutului în procesul terapeutic și transmiterea de-a lungul generațiilor a tiparelor relaționale.

Organizează ateliere de dezvoltare personală pentru publicul larg în Iași pentru autocunoaștere, îmbunătățirea relaționării cu sine și cu ceilalți: Complet Eu- Cum să am grijă de mine(2014), Responsabilitatea pentru sine(2014), Cum să-mi înțeleg furia(2014), Unicitatea ta(2015).

A tradus din limba engleză și a editat 4 cărți de specialitate: Terapia strategică de familie- autor Cloé Madanes, Semnificația secretă a banilor- autori Cloé Madanes și Claudio Madanes, Terapia de familie- autor John Burnham, Schimbă- autori Audrey Ellenwood și Lars Brok.

Pentru informații curente, vizualizați https://www.facebook.com/pages/Angelica-Siretchi-Psihoterapie-si-dezvoltare-personala