BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Acreditări și colaborări

in Prezentare ICF

Un reper de bază pentru acțiunile derulate de Institut este păstrarea standardelor profesionale la un nivel calitativ ridicat.

Acest interes este reflectat și de acreditările şi poziţiile  obținute de Institut și de membrii acestuia.

Institutul este acreditat ca furnizor de formare profesională pe plan național, de Colegiul Psihologilor din România și este agreat la nivel european, fiind membru al  EFTA TIC( European Family Therapy Association- Training Institute's Chamber)

 

Membrii institutului sunt  atestaţi ca psihoterapeuţi formatori – supervizori de Colegiul Psihologilor din România, iar Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii i-a atestat ca formatori pentru adulţi.

Pentru derularea programelor sale, Institutul colaborează cu organizații naționale și europene: Asociația pentru Promovarea Femeii din România ( A.P.F.R. Timişoara), Colegiul Medicilor Iaşi, Fundația Păpădia, Institutul Lorentzhuise din Olanda, Asociația Social- Impact din Pitești.

Institutul pentru Cuplu şi Familie este membru fondator al Platformei Sistemice, alături de Colegiul Medicilor Iaşi, UniversitateaPetre Andrei din Iaşi, Spitalul de Psihiatrie Socola şi Asociaţia Psiterra.